Youtube promo’s Eindhoven

Youtube advertising & city marketing Eindhoven.

VOICE-OVERTEKST

Het is een geweldige reeks geworden: 10 supergeinige Youtube promo’s die elk een aspect van Eindhoven belichten met als doel potentiële expats uit Europa – studenten en professionals – naar Eindhoven te halen. De samenwerking met Blickfänger liep weer op rolletjes. Zij gebruikten de teksten die ik voor de voice-over schreef als script voor een bijzonder creatieve, snappy uitwerking in beeld. Elk beeld is raak. Bij opdrachtgever Eindhoven365 gingen ze helemaal mee in ons verhaal en durfden ze gewaagde keuzes te maken. En zo stonden de promo’s ineens klaar om de EU ingeknald te worden, toen…

Enfin. COVID dus.

Inmiddels zijn de video’s wel als content geplaatst op het Youtube kanaal van Eindhoven City, in deze playlist.

Opdrachtgever: Eindhoven365
Uitvoerend bureau/producent: Blickfänger

Bedrijfsfilm Fokker

SUMMARY

Fokker brand movie.

Fokker Services is trots op haar rijke historie, maar laat zich er niet door binden. De vliegtuigbouwer van weleer controleert, reviseert en onderhoudt tegenwoordig vliegtuigen en vloten van vooraanstaande luchtvaartmaatschappijen. Deze bedrijfsfilm (of brand movie) waarvoor ik het voice-over script schreef brengt de historie en de nieuwe missie van Fokker samen.

Opdrachtgever: Fokker Services
Uitvoerend bureau/producent: Blickfänger

Social media promo PSV & PUMA

Social media promo PSV & PUMA.

VOICE-OVERTEKST

PSV en PUMA willen het thuistenue voor het seizoen 21/22 via social media met een promo video aan de fans introduceren. Uitvoerend bureau Blickfänger vraagt mij een voice-overscript te schrijven rond de rijke historie van de club en haar onverbrekelijke band met de stad Eindhoven. Ik schrijf – ondanks mijn seizoenskaart bij een club een paar steden verderop – een meeslepend script over de club van meneer Frits, De Voorzitter en de stad waar in harten en verhalen Willy voor altijd skieten blijft.

Opdrachtgever: PSV
Uitvoerend bureau/producent: Blickfänger